Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelSaadet Partisi, Hatay'da Seçim Startını Verdi

Saadet Partisi, Hatay’da Seçim Startını Verdi

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Çevre eski Bakanı Ziyaettin Tokar, geçtiğimiz hafta sonunda geldiği Hatay’da, “Sürekli Ak Parti ile ittifak pompalanıyor. Neden mi? Tek başına iktidar olmak için. Bunu öngörüyorlar. Şuan kapımız herkese açık. Şartlarımıza uygun olursa görüşmeler yaparız” açıklamasında bulundu.

Cumartesi günü Antakya’ya gelen ve HGC’de basın toplantısı düzenleyen eski Bakan TOKAR, Meclis’in dışında olmalarına rağmen, her partinin gündeminde olduklarını hatırlattı ve şunları söyledi.

“Diğer partiler bizimle ilgileniyor. Hepsi, ‘acaba Saadet ne yapıyor? Bu konudaki görüşü nedir? Saadet olsaydı şöyle olurdu’ diye Saadet Partisi ile ilgileniyorlar. Bu da şunu gösteriyor; Meclis’e girersek, ki gireceğiz inşallah, Meclis’e girdiğimizde, kilit parti, anahtar rolünde olacağız. Ülkenin bize ihtiyacı var. Milletimiz; terörden, ekonomik sorunlardan bıkmış durumda. Algı yönetimi ile çoğu sorunların üzeri örtülüyor. Hiç bir dönemde bu kadar dış borç altında olmadık. 650 milyon dolar dış borcumuz var. Türkiye de bir tane fabrika kurulmadı. Ekonominin canlanması, işsizliğin giderilmesi için üretim ekonomisine geçilmesi şarttır. Geçmişte koalisyon ile de olsa, biz, ağır sanayi ve Kıbrıs harekâtını gerçekleştirmiş bir partiyiz. Biliyoruz ki, ülkenin kalkınması için üretim ekonomisine, fabrikalara, sanayiye ihtiyaç vardır. Bu amaçla Sadet Partisi’nin Meclis’te olması gerekiyor. Doğruları söyleyen ve kavgadan uzak, kimse ile dalaşmayan, herkese kapısını açan bir parti var, o da Saadet Partisidir. Daha önce ittifaklar yapan partiyiz. Bu seçim döne-minde de kapımız herkese açık.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER