Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporŞahbaz'dan sert tepkiler

Şahbaz’dan sert tepkiler

Reyhanlıspor Kulübü Başkanı Hüseyin Şahbaz, geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirilen Hatayspor kongresine katıldı ve alt liglerdeki futbol kulüplerinin yaşadığı zorluklara dikkat çekti.

“Üst Liglerde Milyon Dolarlar Uçuşurken, Amatörler Can Çekişiyor”

Hatayspor kongresinde Levent Mıstıkoğlu’nun başkan seçilmesinin ardından konuşan Şahbaz, Hatay’da üst liglerdeki takımların yüksek bütçelerle faaliyet gösterdiğini, ancak bölgesel ve amatör liglerdeki kulüplerin ekonomik sıkıntılar nedeniyle zorlandığını vurguladı. Şahbaz, sosyal medyada yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“Reyhanlıspor Başkanı olarak son kez sosyal medyada paylaşım yapma gereği duydum. Cuma günü gerçekleşen Hatayspor kongresinde Sayın Levent Mıstıkoğlu Başkan oldu. Yeni seçilen yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Kongreye davetliydim ve kalabalık bir üye sayısı vardı. Bu durum sevindiriciydi. Ancak Hatay’da amatör takımlar can çekişiyor ve birçok BAL ligi takımı liglere ekonomik sıkıntılar nedeniyle katılmayacağını söylüyor. Amatör spor bu kadar zorlanırken, üst liglerde milyon dolarlar uçuşuyor.”

Genç Yeteneklere Şans Verilmeli

Şahbaz, yeni yönetime alt liglerdeki yetenekli genç futbolcuların tespit edilmesi ve bu oyunculara şans verilmesi gerektiğini de önerdi. Özellikle Reyhanlıspor’dan 2006 doğumlu İsmail Zobu’nun takip edilmesi gerektiğini belirterek, “Yeni yönetimin alt liglerdeki yöneticilerle istişare edip başarılı ve istikbal vadeden genç futbolcuları tespit etmelerini, teknik kadrolarına en az bir hafta kamp yapıp antrenmana almalarını öneriyorum. Tahmin ediyorum ki en az iki üç futbolcu dikkatlerini çekecek ve yıldız adayı olacaktır. Kazanan Hatayspor Kulübü olacaktır,” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER