Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelSAMANDAĞ BELEDİYESİ EMEKÇİLERİ 1 MAYIS KUTLAMALARINDA

SAMANDAĞ BELEDİYESİ EMEKÇİLERİ 1 MAYIS KUTLAMALARINDA

Samandağ Belediyesi emekçileri 1 Mayıs İşçi ve Emekçilerin Dayanışma Bayramına yoğun bir katılım gösterdi. 1 Mayıs Pazartesi günü saat 13.30’de Belediye hizmet binasının bahçesinde toplandı. Antakya’ da yapılan kutlama etkinliklerine katılım gösterdi.
Samandağ belediyesi önünde toplanarak Antakyadaki 1 mayıs kutlamalarına minibuslerle giden ,CHP Samandağ İlçe Örgütü ve Samandağ Belediyesi emekçilerinin yanı sıra orontes çağdaş film festivaline katılmak üzere 17 ülkeden ilçeye gelen uluslar arası Aktivist Sanatçılar derneği üyeleri de katıldı.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Samandağ CHP İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan ,Samandağ CHP İlçe Başkan Vekili Fikret Barutçu,Samandağ Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir,CHP Samandağ İlçe Sekreteri Ziya Nehir,CHP Kadın Kolları Başkanı Sevcan Toprak,CHP Gençlik Kolları Başkanı Burak Kimyonşan, Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği Başkanı Ümit Yaşar Işıkhan, Sanatçı Fatma Elvin Öztürk,Ses Sanatçısı Ressam Feridun Işıman ,İşçi ve emekçiler,DİSK üyeler,vatandaşlar katılım gösterdi.
1 Mayıs işçi emekçilerin dayanışma gününe katılım gösteren Samandağ Belediyesi emekçilerinin ortak açıklamasında: “1 Mayıs İşçi Bayramı aynı zamanda emekçilerin dayanışma günüdür. İşçi ve emekçi dostu, çalışanın üretenin her daim yanında olan Belediye Başkanımız sn. Mithat Nehir’de anlamlı bir günde yanımızda olarak bizlere güç vermiştir. Yaşasın 1 Mayıs, yaşasın işçi ve emekçilerin dayanışması” ifadelerine yer verdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER