Pazartesi, Eylül 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel‘Samandağ Sahilinden Figürler’ Almanya’da…

‘Samandağ Sahilinden Figürler’ Almanya’da…

‘Ayan Kara Doğal Sanatlar –NaturALL Arts’ adlı sergi yurt dışında ilk kez Almanya’da meraklılarının beğenisine sunuldu. Samandağ sahilinden figürlerin yer aldığı sergi 4 Şubat tarihine kadar açık kalacak.

‘Ayhan Kara Doğal Sanatlar – NaturALL Arts’ adlı sergisi Yukarı Frankonya Akdeniz Alevileri Kültür Derneği tarafından organize edilen Münchberg Belediyesi Ak-Kunst Resim ve Heykel Galerisi’nde düzenlenen kokteylli bir açılış töreniyle yurt dışında ilk kez görücüye çıktı.

Samandağ’da doğanın kendi yarattığı objelerin yer aldığı NaturALL Arts sergisini konuklar büyük bir beğeniyle inceledi. Birçok konuk görücüye çıkan doğal eserleri fotoğraflamayı da ihmal etmediler.

.
Kalabalık davetli topluluğun hazır bulunduğu serginin açılış kokteylinde Hataylı işadamı Ayhan Kara Türkiye Cumhuriyeti Nürnberg Başkonsolosluğu’na ilgilerinden dolayı teşekkür ederek “Doğada bulunan tüm ağaçların dili yok ama çok anlam ifade ediyorlar. Yaptığımız çalışma sonucunda doğada bulunan ağaçların korunması ve farkındalık yaratmak için bu çalışmayı gerçekleştirdik. Yurt dışında ilk kez Almanya’da gerçekleştiriyoruz bu sergiyi. Türk ve Alman vatandaşlarımızın yoğun katılımı bizim için önemliydi. 4 Şubat tarihine kadar açık olacak sergiye Türk kardeşlerimi ve Hataylı hemşehrilerimi bekliyorum” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER