Perşembe, Ekim 24, 2024
No menu items!
Ana SayfaSamandağSamandağ Sporun Doktor Futbolcusu

Samandağ Sporun Doktor Futbolcusu

2024-2025 Sezonu Hatay Süper Amatör Ligine Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. Antakya Atatürk stadında yapılan karşılaşmada Samandağ Spor, Ekinci Spor’u 3-1 mağlup ederek puanını 9’a çıkartarak liderliğini sürdürüyor. Samandağ Spor’un gollerinin 2 tanesini Uğurcan Helvacı, diğer golü de Cihan Büyükaşık atarken, Ekinci Spor’un tek golünü de penaltıdan Deniz Doksöz attı.

SAMANDAĞ SPOR HEM DOKTOR HEM DE FUTBOLCU YETİŞTİRİYOR

Hatay’ın Samandağ ilçesindeki Samandağ Spor’un kulüp Başkanlığını Öğretmen Yusuf Yatkın’ın yapıyor.  Eğitim ve Spor çevresinde sevilen kişiliği ile tanınan Öğretmen Yusuf Yatkın, bir taraftan Türk sporuna başarılı nesiller yetiştirmenin yanı sıra eğimime de büyük önem veriyor.

DOKTOR UĞURCAN HELVACI’NIN BAŞARILI YÜKSELİŞİ

Henüz 26 yaşında olan Uğurcan Helvacı, 8-9 yaşlarında başladığı Samandağ Spor’un tüm altyapı kategorilerinde futbol oynadı. Uğurcan Helvacı küçük yaşlarında geleceğin başarılı sporcuları arasında gösterilirken, diğer bir taraftan da Hem spor yaptı hem de eğitimini aksatmadı. Mersin TIP fakültesini bitirerek Hatay’ın Altınözü Devlet hastanesinde doktor olarak göreve başladı. İlk spor aşkı Samandağ Spor’da oynamaya devam eden Uğurcan Helvacı, oynadığı 3 karşılaşmada 6 gol atıp 4 asist yaptı.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER