Salı, Nisan 22, 2025
No menu items!
Ana SayfaHatayŞaşmaz geçmiş 3 başkanı eleştirdi

Şaşmaz geçmiş 3 başkanı eleştirdi

 

 

Hatayspor’un eski başkanlarından Mehmet Şaşmaz, takımın Süper Lig’den düşme noktasına gelmesinin ardından sert açıklamalarda bulundu. Şaşmaz, son iki sezonda görev yapan üç ayrı başkan ve yönetimi eleştirerek, Hatayspor’un bilinçli şekilde bu noktaya getirildiğini ifade etti.

“Hatayspor, tarihinin hiçbir döneminde ne böyle bir zulüm ne de böyle bir rezalet yaşamıştır” diyen Şaşmaz, özellikle son maçta alınan Gaziantepspor yenilgisiyle, mevcut yönetimin Süper Lig’den düşen yönetim olarak tarihe geçtiğini belirtti.

 

“Süper Lig’den Düşüş Adım Adım Hazırlandı”

 

Geçtiğimiz sezon taraftarın büyük desteğiyle son anda ligde kalan takımın, bu sezon ise adeta düşmesi için her şeyin yapıldığını savunan Şaşmaz, şunları kaydetti:

 

“Lütfü Savaş’ın kontrolündeki yönetimin yanlış teknik direktör tercihi ve başarısız transfer politikaları yetmezmiş gibi, bu yönetimi ibra eden Levent Mıstıkoğlu ve ekibi de aynı hataları tekrarladı. Hatalı hoca değişiklikleri, yanlış oyun anlayışı ve en önemlisi Hatay halkıyla yeniden bütünleşmek yerine ısrarla Mersin’de kalmaya devam etmeleri, takımımızın göz göre göre yok oluşuna neden oldu.”

 

“Taraftarın Emeğine Saygı Gösterilmedi”

 

Şaşmaz, iç saha maçlarına adeta deplasman gibi giderek takımlarını yalnız bırakmayan cefakar Hatayspor taraftarının da çabalarının boşa çıkarıldığını dile getirdi:

 

“Rakiplerimizin puan kaybettiği haftalarda dahi sonuç alamayan bir takım izledik. Artık Süper Lig’den düşmemiz neredeyse kesinleşmiş durumda. Bu durumun en büyük sorumlusu Başkan Hikmet Çinçin ve yönetimidir. Derhal istifa etmelidirler.”

 

“Bu Takımı Ayağa Kaldırmak İçin Hazırız”

 

Geçmişte aday oldukları halde çatışma yerine uzlaşıyı tercih ederek, kulübün menfaati doğrultusunda adaylıktan çekildiklerini hatırlatan Şaşmaz, şöyle konuştu:

 

“Maalesef sonuç fiyasko oldu. Hikmet Çinçin ve yönetimi, önceki yönetimin yasa dışı uygulamalarını görmezden gelmiş, adeta onları aklamıştır. Bu, Hatay halkına ve Hatayspor taraftarına ihanettir. Ancak Hatayspor sahipsiz değildir. Bizler, Hatayspor’un en kötü günlerinde dahi yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.”

 

Şaşmaz, takımı yeniden ayağa kaldırmak için ekibiyle birlikte göreve hazır olduklarını belirterek sözlerini şöyle tamamladı:

 

“Bizim hedefimiz sadece Süper Lig değil, Avrupa kupalarında ülkemizi gururla temsil edecek bir Hatayspor’dur. Bu nedenle Hatayspor Kulübü derhal olağanüstü genel kurula gitmelidir. Hatay şehri ve taraftarı bu gidişata sessiz kalmayacak, er ya da geç bunun hesabını soracaktır.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER