Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelSeçim tedbirleri Masada

Seçim tedbirleri Masada


Hatay Valisi Erdal Ata, 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde geniş kapsamlı bir güvenlik toplantısı yaptı.

Güvenlik toplantısına Erdal Ata Vali Yardımcıları Orhan Mardinli ve Mahmut Hersanlıoğlu, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İlçe Kaymakamları, İlçe Jandarma ve Emniyet birim amirleri katılım gösterdi.

24 Haziran 2018 günü yapılacak olan seçimlere çok az bir zaman kaldığını, Mayıs ayında seçimler ile ilgili alınması gereken tedbirler için toplantı yaptıklarını söyleyen Vali Ata;“Ancak İlçe Kaymakamlarımız, İlçe Jandarma Komutanlarımız ve İlçe Emniyet Müdürlerimizle de bir toplantı yapmanın uygun olacağını değerlendirdik. Bugüne kadar ilimiz genelinde seçimler ile ilgili herhangi bir olumsuzluk veya önemli bir sorun yaşanmadı. Bundan sonra da yaşanmaması için gereken tedbirleri almaya gayret göstereceğiz. Bizim için önemli olan vatandaşımızın hür iradesinin sandığa özgürce yansıması,idarenin tarafsızlığına gölge düşürecek hal ve tutumlardan hepimizin kaçınması temel prensiptir. Bu konuda gösterilecek hassasiyet önem arz etmektedir” açıklama yaptı.

İl Emniyet Güvenlik Şube Müdürlüğü ve Jandarma tarafından hazırlanan ve Seçim Güvenliği konusunda oluşturulan tedbirler ile ilgili sunumlar yapıldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER