Çarşamba, Eylül 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunSevgi Evleri çocuklarına ziyaret

Sevgi Evleri çocuklarına ziyaret

Bir dizi inceleme ve toplantılara katılmak üzere İskenderun‘a gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, hayırsever Tosyalı ailesi tarafından yaptırılan Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri‘ni ziyaret ederek, burada kalan çocuklarımızla kucaklaştı.
Bakan Yardımcısı Yenigün’e İskenderun Eski Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez ve eşi, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve eşi Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden ve eşi İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Emin Ünalan, İskenderun İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Yılmaz Balaman eşlik etti.
Kurum yöneticileri ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, Sevgi Evlerinde kalan çocuklarımızla bir araya gelerek onlarla samimi ve yakın diyalog kurdu.
Ziyaretten son derece memnun olduklarını belirten Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İskenderun Eski Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Tosyalı ailesi olarak sosyal sorumluluk projelerini mümkün olduğunca daha çok hayata geçirdilerini ve bundan da büyük onur duyduklarını ifade etti.
Böylesi pırıl pırıl bir Sevgi evinin olmasından ve çocuklarımıza yuva şefkati gösterilmesinden büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, hayırsever Tosyalı ailesine de teşekkür ederek çocuklarımızın dualarının en güzel olduğunu vurguladı.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER