Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelSP Payas Adayı Görücüye Çıktı

SP Payas Adayı Görücüye Çıktı

Saadet Partisi’nin, Payas ilçesindeki belediye seçiminde iddialı olduğu duyuruldu. Refah Partisi yöneticileri, Başkan Adayı Recep Baysal’ın adaylık açıklamasındaki coşkunun bunu gösterdiğine dikkat çekti. Sloganlar ve meşalelerle Recep Baysal’ın adaylık başvurusu miting havasına dönünce, programa katılan Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İl Başkanı Mustafa Eğe ve Belediye Başkan Aday Adayı Recep Baysal birer konuşma yaptı.
İl Başkanı Mustafa Eğe, Recep Baysal’ın Payas’ta sevilen, dürüst ve dava adamı olarak seçimi kazanacağına ve en güzel hizmetleri yapacağına inandığını söylerken, Refah Partisi (RP) GİK üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan ise, “Recep Baysal Başkanımız, 2014 belediye seçimlerinde yarım bıraktığı işi tamamlamaya geliyor” dedi ve şöyle devam etti:
“Recep Baysal Başkanımız, Payas teşkilatımızın gayretiyle, 5 yıldan beri karış karış her tarafı gezerek çalışmalarını sürdürdü. Daha adaylık başvurunda bulunmadan, adı geçtiğinde, pek çok kişinin, ‘aman bu işten vazgeçin, gelin pazarlık yapalım, şunları verelim’ diyerek uykuları kaçtı. Bugün aday adaylık başvurusuyla bu çalışmalar ete kemiğe büründü, resmiyet kazandı. Bugün bu tablo daha aday adaylık başvurusuyla böyleyse, bu görüntü 31 Mart sonunda zaferin müjdesidir.”
Saadet Partisi Payas Aday Adayı Recep Baysal da sloganlar ve havai fişekler eşliğinde yaptığı konuşmada, “2014’te ilk seçimimizde yüzde 32 gibi bir oyla ikinci olmuştuk. O günden bugüne ara vermeden çalışmalarımıza devam ettik. Bu defa tecrübemizle, hiç durmadan yaptığımız çalışmalarımız ve güçlü kadromuzla oyları ikiye üçe katlayarak, Türkiye’de ses getirerek kazanacağız ve en hayırlı hizmetleri yapacağız” açıklaması yaptı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER