Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelSP'Lİ BAŞKAN ADAYINA COŞKULU KARŞILAMA

SP’Lİ BAŞKAN ADAYINA COŞKULU KARŞILAMA


Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, “Halkımızın koltuklara yapışanlardan kurtulma vakti geldi, artık halkımıza hizmet edecek belediye başkanlarına ihtiyacı var” dedi.
Saadet Partisinin Ankara´da düzenlenen “Aday Tanıtım ve Lansman Toplantısı´nın ardından Hatay´a dönüşte SP´nin Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan ve Hatay teşkilatı Payas´ta coşkuyla karşılandı. Partililere seslenen GİK Üyesi Çalışkan, “31 Mart´ta yapılacak bu seçim çok daha farklı olacak, koltuğa yapışanların dur denileceği bir seçim olacak, tüm Türkiye´de ve Payas ilçemizde yerel seçim sonuçları Saadet Partisi için çok farklı olacak, Antakya, Altınözü, Yayladağı ve diğer ilçelerimizde de surpriz adaylarımız olacak. Payas´ta ve birçok ilçemizde yollar bozuk, çamur içinde yeter artık, halkımızın koltuklara yapışanlardan kurtulma vakti geldi, artık halkımıza hizmet edecek Belediye başkanlarına ihtiyacı var. İnşallah Payas´ta ve birçok ilçemizde dürüst ve ilkeli hizmet edecek adaylarla karşınızda olacağız” diye konuştu.
SP´nin Payas Belediye Başkan Adayı Recep Baysal´da karşılamada partililere hitap ederek, ‘artık Payaslıların sorunlarını dinleyecek ve gece gündüz demeden onlara hizmet edecek dürüst bir anlayışın hayata geçirileceğini vurguladı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER