Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelSU GÖZLERİ TEMİZLENİYOR, HATLAR YENİLENİYOR

SU GÖZLERİ TEMİZLENİYOR, HATLAR YENİLENİYOR

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), ilçelerde bulunan su depoları ile su gözlerinde bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

 

HATSU mobil ekipleri tarafından ilçelerde oluşan arızaları önlemek ve tesislerin durmaması adına bakım onarım yapıldığını aktaran Genel Müdürlük, bu kapsamda içmesuyu gözlerinde oluşan arızaların giderildiğini ve gereken bölgelerde içmesuyu hatlarının yenilendiğini aktardı.

 

İçmesuyu gözlerinden evlerimize kadar gelen suyun iletilmesi temiz ve düzenli bir şekilde iletilmesi adına verilen mücadelenin önemine dikkat çeken HATSU, Arsuz İlçesi’ne bağlı Haymaseki Mahallesi’nin dağlık kesimlerinde bulunan içmesuyu gözünün yağmur nedeniyle kirlendiğini ve tahliye vanasının açılması ile temizlenerek bağlantıların yapıldığını açıkladı.

 

Arsuz ilçesine bağlı karaağaç Mahallesi’nde ise yeni hat döşeme çalışmaları kapsamında bilgi veren İdare, Uğur Mumcu Caddesi üzerinde yapılan inşaat alanlarından etkilenen içmesuyu hatlarının deplase edilmesi amacıyla 110’luk boruları ile 35 metre yeni içmesuyu hattı döşendiğini bildirdi.

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER