Sultangazi‘de Eski Edirne Asfaltı Mescid-i Selam Tramvay Durağı yakınlarında bir adam, taksiyi durdurarak içindeki kadının 2 yıl önce kaçtığı gelini olduğunu öne sürdü. Taksiyi durduran adam önüne yatınca, trafik durma noktasına geldi.

Gelinin evden kaçtığını belirten kişi ile taksici arasında tartışma yaşandı. Trafiği durma noktasına geldiği anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
Sultangazi’de 2 Yıl Önce Kaçan Gelinini Takside Gören Adamın Trafiği Durdurduğu O Anlar
Minibüs beklediği sırada seyir halindeki takside iddiaya göre 2 yıl önce evden kaçan gelinini gören adam, koşarak taksinin önünü kesti ve bir süre taksici ile tartıştı.
Önünde yatarak taksinin gitmesine izin vermeyen kişi, trafiğin durmasına neden olurken çevredeki vatandaşlar da adamı yolu açması için ikna etmeye çalıştı, sürücüler de kornalara basarak duruma tepki gösterdi.
Çevredekiler, bu kişiyi tutarak yolun dışına çıkardı. Yaşanan olay bir vatandaş tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.