Salı, Eylül 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaTadımlık Matematik kitabı yayınlandı

Tadımlık Matematik kitabı yayınlandı

Asrın felaketi sonrasında doğup büyüdüğü şehir olan Hatay’da depremzedeler konusunda yaptığı yardım faaliyetleri ve sosyal sorumluluk projeleri ile gönüllerde taht kuran Antakyalı yazar edebiyatçı ve eğitimci Burhan Tat’ın oğlu Barış Arda Tat ile birlikte ilk okul 3.sınıf öğrencileri için kaleme aldıkları “Tadımlık Matematik” kitabının yeni baskısı yayınlandı.

İlkokul 3. Sınıf kısa konu anlatımlı Matematik kaynak kitabına önümüzdeki haftadan itibaren İzan yayınlarından ulaşabileceği bilgisi verilirken gerek sosyal medya paylaşımlarında gerekse de yapılan dönüşler “Tadımlık Matematik” Kitabının yoğun ilgi göreceğinin sinyallerini ilk günlerden verdi.

Üretmek, var olmaktır diyerek sözlerine başlayan Antakyalı yazar edebiyatçı ve eğitimci Burhan Tat “Tadımlık Matematik” kitabı ile ilgili yaptığı açıklamasında:”Yeniden merhaba…İçinde bulunduğumuz zaman diliminde üretmenin ne kadar gerekli olduğunu gün gibi ortada…

Bundan dolayı kişilerin kendini var edebilmesi gerçekten çok önemli…

Üç öykü kitabı (Gönül Dahil, Gölgedeydi Güneş ve İnadına)’dan sonra bu kez akademik bir çalışmayla tekrar bir aradayız. 3. Sınıf kısa konu anlatımlı Matematik kaynak kitabımız “Tadımlık Matematik” özgün olmakla beraber yeni nesil sorularla donanmıştır. Ayrıca kitapta meraklı olan öğrenciler için kısa bilgilere de yer verilmiştir.

Eminim ki, bu çalışmamız da öğretmen, veli ve öğrenciler tarafından karşılık bulacaktır. Hafta içinden itibaren yeni baskısıyla eğitim camiası karşısına çıkacaktır.

Üretmek, var olmaktır…

Hep beraber, en güzel yarınlara…

Saygı ve sevgilerimle…”ifadelerine yer verdi.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER