Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiTDB 26. Dişhekimliği Kongresi Düzenlendi

TDB 26. Dişhekimliği Kongresi Düzenlendi

Dünyanın en saygın ve prestijli kongreleri arasında gösterilen Türk Dişhekimleri Birliği Kongresi, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da gerçekleşti.
Uluslararası organizasyona; Dünya Dişhekimleri Birliği Başkanı, Avrupa Dişhekimleri Birliği Başkanı, Avrupa ve Asya’dan birçok ülkenin başkan ve yöneticileri katıldı.
TDB Merkez Yönetim Kurulu ve 38 Oda Yöneticisinin katılımıyla başlayan Meslek Sorunları Sempozyumu’nda 4 gündem maddesi ele alınırken, Kongre’ye katılan Hatay Dişhekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin bir konuşma yaptı.
konuşmasında; “Dişhekimlerinin uluslararası kongreleri hem Türkiye hem Ortadoğu hem de dünyada en saygın kongrelerden biri. Bu kongre, yaklaşık olarak 30 yıldan beri yapılıyor. Pandemiden dolayı 3 yıldır ara verilmişti. Pandeminin bizde bıraktığı izlerden sonra, çok ciddi ilgi duyulan ve yeni mezun meslektaşlarımızla bir arada olduğumuz önemli bir kongrenin içerisindeyiz. ” diye konuştu.
Türkiye Dişhekimleri Birliği Merkez Denetleme üyesi Mithat Baklacı da değerlendirmesinde, “Eğitim her yaşta olduğu için, bu dönemler de bilgilerimizi tazeleme adına büyük bir fırsat. 150’ye yakın hocamız, son gelişmeleri burada bize anlattı. Fuarlar, malzeme temini ve yeni çıkan malzemelerin tanıtımı açısından da bir fırsattır.” dedi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER