Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelTEOG’da Birinciliğe Taşıyan Öğrencilere Plaket

TEOG’da Birinciliğe Taşıyan Öğrencilere Plaket

İskenderun 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında Sosyal ve Fen liselerini kazanarak, Dr. Gani Bahadırlı Ortaokulu’nun TEOG başarı çıtlısını yükselttikleri için 16 öğrenci düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Dr. Gani Bahadırlı Ortaokul idaresi geçen yıl okulu TEOG başarısıyla İskenderun’da üst sıralara taşıyan 16 öğrencisini bahçede düzenlenen ödül törenine davet etti. Okul Müdürü Yusuf Gözüberk, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında TEOG sınavında iyi bir sene geçirdiklerini ifade ederek “Bu sene 16 öğrencimiz TEOG başarısından dolayı Sosyal ve Fen lisesine ve yüzlerce öğrencimizi de Anadolu liselerine gönderdik. Bu öğrencilerimizin buralara göndermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenler ile idarecilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Mutlu yüzü, gülen gözlü öğrencilerini bu okullarda görmenin haklı gururunu yaşadıklarının altını çizen Müdür Gözüberk “Bugün burada plaket vereceğimiz 16 öğrencilerimize ileriki hayatlarında başarılar diliyorum. Bizler Dr. Gani Bahadırlı Okulu olarak çocuklarımızı akademik olarak hazırlarken, aynı zamanda onları sosyal kültürel açıdan da, ileriki hayatlarında başarılar elde etmeye hazırlıyoruz. Biliyorsunuz okulumuzda çeşitli aktiviteler yapılmakta, öğrencilerimiz de buralarda görev alarak kendilerini yetiştirmektedirler. İnşallah bu sene elde ettiğimiz başarıları ileriki senelerde de devam ettireceğiz. Bir hassa 8. Sınıflara seslenmek istiyorum; abilerinizi, ablalarınızı örnek alınız. Onları daha üst seviyeye geçmeye çalışınız. İnşallah seneye sizleri de buraya çağırdığımızda; daha çok başarı görmek istiyoruz” diye konuştu.

Okul öğrencilerinin de katıldığı törende, Dr. Gani Bahadırlı Ortaokulu’nu TEOG’da İskenderun birinciliğine taşıyan öğrencilere çiçek ve plaket takdim edildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER