Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay(TESK) Genel Başkanı Palandöken, Hatay’da

(TESK) Genel Başkanı Palandöken, Hatay’da

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Hatay’da esnafla bir araya geldi.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Hatay’ın ilçelerinde yaptığı ziyaretlerde esnafla bir araya geldi. Palandöken, ilçedeki oda başkanları ve esnafla buluştu. Talepleri dinleyen Palandöken, oda başkanlarıyla sorunların çözüm yollarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Palandöken, yaptığı konuşmada, “İlk günden bu yana depremzede esnafımızı düşünmekteyiz ve onların mağdur olmaması için çalışmalar yapmaktayız. Esnafımız sahipsiz değildir, onların sorunlarına çözüm bulmakta bizim boynumuzun borcudur” diye konuştu.

AZİZ YILMAZ: GENEL BAŞKANIMIZ HEP YANIMIZDA

 

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (HESOB) Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, da konuşmasında, Genel Başkanları Bendevi Palandöken’in depremin ilk günlerinden itibaren yanlarında olduğunu belirterek, “Genel Başkanımız depremin ilk günleri ilimize gelerek 4 noktada fırın açmış ve halka ekmek dağıtımı gerçekleştirmiş yine sıcak çorba dağıtımını sağlamıştır. Hatay esnafının sorunlarına her fırsatta eğilen Genel Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER