Perşembe, Eylül 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiTGK Yönetiminden Müdür Duran’a Ziyaret

TGK Yönetiminden Müdür Duran’a Ziyaret

Basın İlân Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve TGK yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

TGK Yönetiminden Müdür Duran’a Ziyaret

TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı, İstanbul’daki Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü’nde gerçekleşen ziyarette, Genel Müdür Rıdvan Duran’a görevinde başarılar dileyerek Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na ilişkin bilgi verdi.

TGK, 8 Gazeteciler Federasyonu ve 86 Üye Cemiyetten Oluşuyor

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı TGK’nın, 8 gazeteciler federasyonu ile bu federasyonlara üye 86 gazeteciler cemiyeti ve basın meslek kuruluşunun bir araya gelmesiyle oluştuğunu vurguladı.

Anadolu Gazeteciler Fedarasyonu Genel Başkanı Sefa Özdemır, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Mevlüt Yeni, İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Adem Alemdar, Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Çelik, İnternet Gazetecileri Federasyonu Genel Başkanı Mesut Demir, Marmara Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Vekili Sinan Tunç ve Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan yardımcısı Ali Er yer ziyarette yer aldı.

Kolaylı, “Türkiye’nin en üst çatı basın meslek kuruluşuyuz. Amacımız basın kuruluşlarının ve meslektaşlarımızın sorunlarını gündeme getirerek, çözümüne katkı sağlamak, basın özgürlüğünün gerçek anlamda yaşama geçmesine katkıda bulunmaktır” dedi.

Basına Destek Olmak Ana Hedef

TGK Yönetiminden Müdür Duran’a Ziyaret

Basın İlân Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran, ziyaretten memnunluk duyduğunu ifade etti. Basın kuruluşlarına ve basın mensuplarına destek olmayı ana hedef olarak belirlediklerini söyleyen Müdür Duran, demokrasinin gelişiminin basının desteklenmesi ile gerçekleşeceğine işaret etti.

BİK Genel Müdürü Rıdvan Duran, “Sizler sektörün daimi temsilcilerisiniz. Görev sürem boyunca sorunlarınızın çözümüne katkıda bulunmak önceliğim olacaktır” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER