Pazartesi, Eylül 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunTicaret lisesi mezunları 13. kez buluştu

Ticaret lisesi mezunları 13. kez buluştu

İskenderun Ticaret ve Akşam Ticaret Lisesi Mezunları Derneği tarafından bu yıl 13.cüsü düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma gecesinde unutulmaz anlar yaşandı.
İskenderun’da uzun yıllardır geleneksel hale getiren ve Her Yıl 19 Mayıs günü akşamı kutlanan İskenderun Ticaret ve Akşam Ticaret Lisesi Mezunları Derneğinin bu yılki dayanışma gecesinde öğrenci ve öğretmenler yıllar sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar. Gecede ayrıca duygu ve hüzün dolu anlar da yaşandı.
Geçtiğimiz günlerde genel kurulunu gerçekleştiren ve yeni Başkan Ahmet Benli Başkanlığında bayrağı teslim alan yönetim kurulu üyeleri, davetlileri kapıda karşıladılar.
Beyaz saray Restaurantta düzenlenen ve hizmetlerin kusursuz olduğu dayanışma gecesinin açılış konuşmasını yapan İskenderun Ticaret ve Akşam Ticaret Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Ahmet Benli, “Bu akşam burada çok duygu yüklüyüm. Yıllar önce aynı sıralarda ders verdiğim öğrenci kardeşlerim ve meslektaşlarım ile yine birlikteyiz.
Maalesef geçtiğimiz yıllarda, Pandemi, yangın, deprem ve bir çok olumsuzluklar yaşandı. En son 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybeden başta öğrenci, öğretmenlerimiz ve tüm halkımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Bunun yanında derneğimizin kurulmasında bu yana hizmetlerini esirgemeyen Başkanlarımız Fuat Kaya, Münevver Araz ve yönetimine de ayrıca teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı, bu defa bayrağı bize teslim ettiler. Bizlerde sizlerle birlikte derneğimizi en iyi yerlere ulaştırmak için çalışacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Gecede Ticaret ve Akşam Ticaret Meslek Lisesi öğretmenleri de birer selamlama konuşması yaptılar.
Duygu ve hüzün dolu anların yaşandığı gecede, davetliler canlı müzik eşliğinde ve yine Ticaret ve Akşam Ticaret Meslek Lisesi mezunu olan bölgemizin başarılı ses sanatçısı Ahmet Keser’in birbirinden güzel söylediği şarkı ve türkülerle unutulmaz anlar yaşadılar.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER