Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberTokdemir: Eğer; yetkililer kapanmayı yapamıyorsa bizler kendi izolasyonumuzu yapmalıyız.

Tokdemir: Eğer; yetkililer kapanmayı yapamıyorsa bizler kendi izolasyonumuzu yapmalıyız.

 

CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, kentteki gelişmelerin endişelendirdiğini belirtti, kapanan 2 özel hastanenin yoğun bakım ünitelerinin devreye alınması için yetkililerle görüşmelerinin devam ettiğini bildirdi. İki günlük kısıtlamanın yeterli olmadığını, en az iki-üç hafta kapanmanın doğru olduğuna inandıklarını kaydeden Tokdemir “Eğer; yetkililer kapanmayı yapamıyorsa bizler kendi izolasyonumuzu, kendi kısıtlamamızı kendimiz yapmalıyız.

Özellikle yarından itibaren bir mecburiyet, bir zaruriye hasıl olmadığı müddetçe evde kalıp kendi izolasyonumuzu, kedi kısıtlamamızı kendimiz yapalım. Çünkü sosyal devlet gereği ihtiyacı olan, muhtaç olan kişilerin bütün ihtiyaçlarını devletimizin yetkili kurulları karşılamak durumundadır.
Bizler de bu bölgede seçilmiş vekiller olarak üzerimize düşen her konuda, her an bir telefonun uçundaki kadar size yakınız. Bizler bu kapanma sürecinde hem sevdiklerimizi, hem ailemizi, hem dostlarımızı, hem hemşehrilerimizi bu illetten, en azından bu bulaş riskini azaltmak noktasında çok duyarlı davranmalarını istiyorum” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER