Pazar, Temmuz 7, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayToplu ulaşım ücret tarifeleri güncellendi

Toplu ulaşım ücret tarifeleri güncellendi

Hatay Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde hizmet veren toplu ulaşım ücret tarifelerinin güncellendiğini açıkladı.

22 TEMMUZ’DAN SONRA KARTSIZ TÜM BİNİŞLER 25 TL

Elektronik Ücret Toplama Sistemi’nin olduğu toplu taşıma araçlarında 22.07.2024 tarihine kadar “kartsız tüm binişler” 20 TL iken 22.07.2024 tarihi itibarıyla “kartsız tüm binişler” 25 TL olarak belirlenmiştir.

Bu tarihe kadar vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına Hatay Ulaşım Kartlarını temin ederek toplu taşıma araçlarını kullanabilirler.

HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığının (UKOME ) 26.06.2024 tarih ve 2024/92 sayılı kararı ile il genelinde hizmet veren toplu ulaşım araçlarının yolcu taşıma ücret tarifelerinde güncelleme yapıldı.

Alınan karara göre ulaşım fiyat tarifesine güncelleme yapılarak 16 TL olan tam ücret 20 TL, 10.40 TL olan öğrenci ulaşım ücretleri ise 14 TL olarak belirlendi.

Yetkililer, toplu taşıma esnafını az da olsa rahatlatmak, vatandaşları da mağdur olmaması adına ücretlerin makul şekilde belirlendiğini ifade etti.

KART TEMİN NOKTALARI PAYLAŞILDI

Yapılan açıklamada ayrıca Kişiselleştirme Ofisleri, Reyhanlı Kart İşlem Merkezi, Antakya Otogar Yanı Ulaşım Dairesi Başkanlığı Bahçesi, Belen Kart Merkezi, İskenderun Kart Merkezi, Kırıkhan Kart Merkezi, Samandağ Kart Merkezlerinde vatandaşların Hatay Ulaşım Kartı temin edebileceği bilgisi paylaşıldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER