Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelTOSYALI; “SEN BEN YOK, BİZ VARIZ!”

TOSYALI; “SEN BEN YOK, BİZ VARIZ!”

İskenderun Belediye Meclisi, gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere 04 Temmuz 2019 Perşembe günü saat 14.00’da Belediye Meclis Salonu’nda toplandı. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı başkanlığında toplanan mecliste Başkan Tosyalı sözlerine ‘’Yarın 5 Temmuz, öncelikle bir şehidimiz var. Şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Şimdi önümüzdeki üç gün yapılacak olan, İskenderun’umuzun, başta Hatay’ın olmak üzere, dışarıdan da katılım olacağını düşündüğüm ‘’Turizm ve Kültür Etkinlikleri Festivali’’miz aslında on gündür başladı. Bunu özellikle bilmenizi istiyorum. Mesela satranç bölümüne 430 tane yarışmacı katılıyor. 18 ilden katılım var. Futbol müsabakaları başladı. 115 takım müracaat etti. Yaklaşık 1150 sporcumuz, 18 branşta etkinliklerimiz var. Yarın hayırlısıyla sabahtan çelenk merasimi ile başlayıp, akşam protokolümüzün de, Valimizin, vekillerimizin, ilçe belediye başkanlarımızın, siyasi parti temsilcilerimizin kimler varsa davet etmeye çalıştığımız herkesin katılacağı bir halk yürüyüşümüz var. Gün boyu paraşütçülerimiz gösteri yapacaklar.

Motosiklet sevenlere, yaklaşık 100 motor katılacak. Bando takımımız var. Sizlerin katılımı ile daha güçlü olacağına inanıyoruz. Bizler üç gün boyunca, burada olanlar ve burada olmayan tüm İskenderunlular’dan özellikle misafirperverlik konusunda daha hoşgörülü olmamızı, dışarıdan gelecek insanları düşünerek, inşallah bunun sadece bir İskenderun Festivali olmaktan öteye taşıyabilirsek katılım olacağını düşünüyorum. Yarından başlayacak olan 18.00 ve 20.00 arası tekne turunu ücretsiz yaptık.’’ diye konuşarak başladı.

Tosyalı, konuşmasını, ‘’Sahilde çocuk oyun parkları kurduruyoruz. Bunlar ücretsiz olacak. Toplu nikah kıyma töreni var. Buna benzer etkinlikler gün içerisinde yapılacak. Akşam sanatçılarımız var. Bu yıl bu tür faaliyetlere katılımın artışı ile önümüzdeki yıla olan katılımın artmasını bekliyorum. Bu şekilde amacımız yerine ulaşmış olacak. Bu konuda gösterdiğiniz hassasiyete ben şimdiden teşekkür ediyorum. ‘’İskenderun’a değer.’’ sloganı ile çıktık. Ben inanıyorum ki hepimiz İskenderun için, iyi şeyler olması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Benim düşüncem ‘’ Sen, ben yok. Biz varız.’’ diye bitirdi.

Daha sonra Belediye Meclis gündemi konuşularak toplantıya son verildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER