Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelTRAFİK BİRBİRİNE GİRDİ

TRAFİK BİRBİRİNE GİRDİ


Hatay’ın İskenderun ilçesinde artan araç sayısı, kentin yükünü kaldırmayan cadde-sokakları ve devreye girmeyen battı-çıktı yüzünden ana arterlerde neden olduğu trafik tıkanıklığı özellikle araç sürücüleri için çekilmez bir hal aldı.
İskenderun kent merkezinde sabah saatlerinde trafik adeta felç oluyor. Kentin girişi, E91 karayolu, Mete Aslan Bulvarı, Ulucami, Şehit Pamir, Namık Kemal caddelerinde araç yoğunluğundan oluşan uzun kuyruklar sürücü ve vatandaşı adeta bezdirdi.
Okulların da açılması ile sabah erken saatlerden itibaren ana arterlerde başlayan yoğunluk, aynı çileyi sürücüler iş çıkışı, mesai bitimi saatlerinde de yaşıyorlar.
Kentin %30’luk trafiği yoğunluğunu rahatlatması beklenen, son aşamaya getirilen bin 700 metrelik battı-çıktının da devreye girmemesi, E91 karayolunun bütün yükünü yan servis yollardan sağlanması, mevcut yoğunluğu daha da arttırdı, birçok noktada trafik tıkanıklığından oluşan kilometrelerce araç kuyruğu İskenderun’da en önemli sorun olarak gündemin birinci maddesini oluşturuyor.
Yetkililerin biran önce bu trafik yoğunluğunu rahatlatmaya yönelik çözüm üretmemesi halinde, sinirlerin gerilmesi, öfke kaynaklı olumsuzluklara zemin hazırlamasından endişe ediliyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER