Cumartesi, Eylül 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelTürk Büro-Sen üyeleri Kahvaltıda buluştu…

Türk Büro-Sen üyeleri Kahvaltıda buluştu…


Hatay’da yaklaşık iki ay önce göreve gelen Türk Büro Sen Hatay İl Temsilciliği İskenderun’da üyeleri ve aileleriyle birlikte sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Vera Restoranda gerçekleştirilen kahvaltılı etkinliğe Sendika yöneticilerinin yanı sıra üyelerinin eş ve çocukları katıldı. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen kahvaltıda konuşan Türk Büro Sen Hatay İl Başkanı Neslihan Taşyürek, sendika olarak en büyük amaçlarının birlik içerisinde huzurlu bir yaşamı üyeleri başta olmak üzere insanlığa sunmak olduğunu söyledi.

Başkan Taşyürek, Sendikalar çalışanların haklarını sonuna kadar korumak ve onlara sosyal hizmetler sunmak için kurulmuş sendikalarının tüm siyasi partilere eşit mesafede duran ve hükümetlerle çalışalar arasında bir köprü görevi gören bağımsız örgüt olduğunu kaydetti.

Sendikal faaliyetlerinin sadece hak aramak olmadığının da altını çizen İl Başkanı Neslihan Taşyürek, “Tanışmak yeni dostluklar kurmak bir araya gelmek üye anlamında çoğalmak ve bir aile olabilmek başlıca hedeflerimiz” dedi.

Türk Büro-Sen Hatay İl Temsilciliği bünyesindeki üyeler eş ve çocuklarıyla birlikte sabah kahvaltısında aynı zamanda kaynaşma imkanı buldular.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER