Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"TÜRK HAVA KURUMU İSKENDERUN ŞUBESİ YÖNETİMİNDEN ZİYARET"

“TÜRK HAVA KURUMU İSKENDERUN ŞUBESİ YÖNETİMİNDEN ZİYARET”

Türk Hava Kurumu İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Semir Bulut ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Kaymakam İskender Yönden’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaymakamlık Makamında gerçekleşen ziyarette, Kaymakam Yönden’e yeni görev yerinin hayırlı olması yönünde iyi dilek ve temennilerini ifade eden Başkan Semir Bulut, misafirperverliğinden dolayı ayrıca teşekkür etti.

Kurumsal kültürlerini yansıtan “Ülkeye Katma Değer Üretme” ilkesiyle hareket ederek sosyal sorumluluk projelerinin hayata geçirildiğini ifade eden THK Şube Başkanı Semir Bulut, yürütülen faaliyetler hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Kaymakam Yönden, ziyaret dolayısıyla memnun olduğunu belirterek, Türk Hava Kurumu ve çalışanları tarafından gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projelerinin, toplumumuza karşı saygı ve duyarlılığının en önemli göstergesi olarak kabul gördüğünü, bu manada THK Genel Merkezi başta olmak üzere, şube nezdinde icra edilen etkin çalışmalar dolayısıyla teşekkürlerini ileterek, kolaylıklar ve başarılar diledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER