Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelTÜRKİYE GENÇLİK KONSEYİ’NDEN GAZETECİLER CEMİYETİNE ANLAMLI ZİYARET

TÜRKİYE GENÇLİK KONSEYİ’NDEN GAZETECİLER CEMİYETİNE ANLAMLI ZİYARET

SABAHATTİN SOĞUKSU-Türkiye’nin 55 ilinde gençlik çalışmalarını sürdüren ve Hatay’da da yaptığı ve yapacağı projeler ile ilgili kendinden söz ettiren Türkiye Gençlik Konseyi , İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
Türkiye Gençlik Konseyi çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Başkan yrd. Kasım BAĞDU: “Gençler için kurulan bu oluşumun asıl amacı Ülkemize faydalı birer gençlik kazandırmaktır. Günümüzde gençlerin yaşadığı sorunları ve sıkıntıları görüyoruz. Bu sorunlardan bazıları idoloji çatışması ve gençlerin bazı kişiler tarafından kullanılmasıdır. Burada aile bireylerine düşen sorumluluk yerine getirilmeyince maalesef gençlerimiz kendilerini kanıtlayamıyorlar. Gençler ülkemizin geleceği için önemli bir unsurdur. Bu açıdan gençlerin zamanlarını boş değerlendirmek yerine kendileri için daha faydalı ve her anlamda donanımlı olabilmeleri için biz Türkiye Gençlik Konseyi olarak gençlerimizin kullanılmasına engel oluyor, sorunlarını ve isteklerini yerine getirmeye gayret ediyoruz. Bu çerçeveyle bizler Türkiye Gençlik Konseyi olarak her gencimize kucak açıyoruz.
Türkiye Gençlik Konseyi’nin ziyaretinden memnuniyetini dile getiren İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sn. Veysel CINCIK: “Günümüz gençliğini tanımakta zorluk çekiyoruz. Maalesef gençlerimiz aile terbiyesinin vermiş olduğu eksiklikten dolayı ciddi düşünmeleri gereken yerlerde çoğu şeyi tiye alıp başı boş bir gençlik olarak yetişiyor. Bu bağlamda sizin gibi gençlik teşkilatlanmalarının üzerine düşen pay çok büyük. Bu yüzden sizleri ve çalışmalarınızı takdir ediyor, biz gazeteciler cemiyeti olarak üzerimize düşen her türlü yardımı vermeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Bu güzel ziyaret için sizlere teşekkür ediyor, yolunuzun

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER