Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberTYS dan Yaratıcı yazarlık kursu

TYS dan Yaratıcı yazarlık kursu

 

Türkiye Yazarlar Sendikası (TYS) Hatay İl Temsilciliği’nin katkılarıyla, sendika binasında yaratıcı yazarlık kursu açılıyor.


Öykü yazarı Güler Kalem tarafından verilecek olan kursta, yaratıcı yazarlığın ilkeleri, öykü yazma teknikleri, modern Türk öykücülüğü ve batı edebiyatının öykücülüğümüze yansımaları gibi konular işlenecek.
Kursa ilişkin gazetecilere bilgi veren Güler Kalem, “Geçtiğimiz sene yine Türkiye Yazarlar Sendikası Hatay İl binasında öykü atölyesi adı altında edebiyatseverlerle bir araya gelmiştik. Kursiyerlerimizin yazdığı öykülerden oluşan Mor Çığlık isimli hikaye kitabımızı çıkardık. Bu yıl da Kasım ayında Yol Yorgunu Öyküler isimli kitabımızı tanıtacağız” dedi. Ekim ayında başlayacak olan yaratıcı yazarlık kursunun ücretsiz olduğunu ve ilgilenen herkesin başvuru yapabileceğini belirten Kalem, gerek TYS Hatay il binasına şahsi müracaatla gerekse gulgulerkalem@gmail.com e-posta adresi ve sosyal medya üzerinden başvuru yapılabileceğini söyledi. Kalem, atölye sonrası katılımcıların eserlerinden oluşan ortak bir kitap hazırlanacağını ifade etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER