Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelÜCRETSİZ DENEME SINAVI 3152 ÖĞRENCİNİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİ

ÜCRETSİZ DENEME SINAVI 3152 ÖĞRENCİNİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİ

Antakya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Eğitim ve Okuma Salonu, 8. Sınıf ve Üniversiteye Hazırlık öğrencilerine yönelik ücretsiz deneme sınavı gerçekleştirdi.

Antakya Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre 8. Sınıf seviyesinde eğitim görerek Liselere hazırlanan 1735 ve Üniversiteye hazırlanan 1417 öğrenciye yönelik deneme sınavı gerçekleştirildi.

Açıklamanın devamında konuyla ilgili şunlar yer aldı, “Antakya Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı gençlerimize yönelik ücretsiz eğitim hizmetlerimiz her geçen gün artarak devam ediyor.

Yürütülen hizmetlerimiz kapsamında kurmuş olduğumuz Antakya Belediyesi Eğitim ve Okuma Salonumuz bünyesinde ücretsiz kursların yanı sıra, çeşitli sınavlara hazırlanan öğrencilerimize hafta sonları seviye tespit ve deneme sınavları yapıyoruz.

Bu çalışmalarımız dâhilinde konusunda uzman eğitmenlerimiz gözetiminde ve yeni müfredata uygun tarama testlerimizle sınav motive ve adaptasyonlarını arttırmayı hedefliyoruz. Antakya Belediyesi olarak eğitime destek çalışmalarımız bundan sonraki süreçte de devam edecek.”

Sınavdan Çıkan Öğrencilere Çorba İkramı

Antakya Belediyesi tarafından yapılan açıklamanın devamında sınava giren yüzlerce öğrenciye, sınav çıkışında Antakya Belediyesi Çorba Evi ekipleri tarafından hazırlanan çorba ikram edildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER