Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelÜCRETSİZ İNTERNET HİZMETİ İLGİ GÖRDÜ

ÜCRETSİZ İNTERNET HİZMETİ İLGİ GÖRDÜ

Samandağ Belediye başkanı Mithat Nehir’in öncülüğünde İnsan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hayata geçirilen parklarda ücretsiz internet hizmeti gençlerin yoğun ilgisini çekti.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e bu çalışmalardan dolayı teşekkür eden gençler, bugün itibarı ile Atatürk Mahallesi Abdullah Cömert Parkı ve Tomruksuyu Mahallesi Barış Parkında başlatılan ücretsiz internet hizmetinin diğer parklarda da yapılmasını temenni etti.

Nil Aktaş; “Sosyal Medyaya erişimimiz daha kolay oldu. İnsanlardan haberdar olmamız daha kolay oldu. Buralarda böyle bir hizmet yoktu ve erişim zordu. Bizim için çok yararlı oldu. “

Bulut Özdemir; “ gayet iyi bir proje, çok iyi bir çalışma. Samandağ’ın her yerinde internete kolayca erişim çok iyi bir şey. Dileriz denizdeki park için de en yakın zamanda aynı hizmet getirilir.”

Selena  Akdağ“Bu hizmetten haberdarım. Çok iyi bir hizmet olmakla birlikte bu hizmetten çok memnunuz. Biz öğrenciler için çok iyi oldu. Bu hizmetinizden dolayı teşekkür ederiz.”

Lina Şahutoğulları; “ internet olmadığında buraya gelip internete erişim sağlayabiliyorum. Facebook, twitter gibi sosyal medya mecralarına kolayca bağlanabiliyoruz. Bu hizmetlerinden dolayı Samandağ Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz.” dedi.

Doğan Güç; “ Samandağ Halkı ve özellikle Tomruksuyu halkı için çok iy bir çalışma oldu. Bu parkı dizayn ederek Tomruksuyu Mahallesine yeni bir yaşam alanı kazandıran ve bu hizmeti sağlayan başta Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e ve Samandağ Belediyesine teşekkür ederiz.” dedi.

 

KULLANIM TALİMATI

Bilgisayar veya akıllı telefonundan parklarda ücretsiz olarak wifiye bağlanmak isteyen vatandaşlar için Bilgi İşlem Müdürlüğünce yapılan bilgilendirmede kulanma talimatına göre; Önce  wifi üzerinden Samandağ Belediyesi’nin wifi bağlantısı bulunduktan sonra orada kullanıcı adı ve şifre kutucuğu bulunuyor. Oraya doğru bilgileri girip yeni kullanıcı oluşturduktan sonra,  doğru bilgilerin verilmesi halinde telefona gelecek onaylama kodunun girilmesi ile ücretsiz wifi hizmetine erişim sağlanabilecek.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER