Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“ÜLKEMİZ YÖNETİLMİYOR BİR BİLİNMEZE SÜRÜKLENİYOR”

“ÜLKEMİZ YÖNETİLMİYOR BİR BİLİNMEZE SÜRÜKLENİYOR”

CHP Milletvekili aday adayı ,Belen eski ilce başkanı Fevzi Yüksel Gazetemizi ziyaret ederek imtiyaz sahibimiz Erdal Yılmaz ile sohbet etti.
Körfez gazetesini ziyaret etmesinin nedeni Hem bir dost ziyareti hem de Sosyal medya üzerinden yapılan çağrıya icabet etmek olduğunu belirten Yüksel”’dış politika, ekonomi, eğitim, toplumsal barış ve demokrasi’’konusundaki görüşlerini belirtti.
Yüksel Şunları söyledi:

“Ülkemizin en önemli sorunu demokrasidir kuvvetler ayrılığının yerle bir edildiği yasama yürütme yargıdan sonra dördüncü güç olan basının tek güce mahkum edildiği soru sormaya korktuğu bir süreci• yaşıyoruz basının özgür olmadığı bir ülkede demokrasiden söz edilemez.
Diğer bir önemli konuda üniversiteleri susan fikir üretmeyen akıl ve çağ dışı konuşmaların yapıldığı yerlere dönüşmüştür.
En önemlisi de Ohal altında olmamızdır, hiç bir şeye çare olmayan bu yönetim anlayışı sesini çıkaranı korkutma susturma mekanizmasına dönüşmüştür. Bu güzel ülkemizi Ohal’le ve KHK yönetmek aczin daniskasıdır.
Demokrasinin işlemediği hukuk güvenliğinin adaletin olmadığı bir ülkede yatırım olmaz yatırım yapanlar kaçar. Dolar’ın Euro’nun tavan yaptığı ve durdurulamadığı Tl’ nin değer kaybettiği bir süreci• yaşıyoruz yani ülkemiz okyanus da ki pusulasız ve kaptansız bir gemi gibidir.
İsrafın tavan yaptığı ihale kanunun yaz boz tahtasına döndüğü bir süreci• yaşıyoruz. Gürcistan dan ucuz eti alıp vücuduna sararak kaçakçılığın yapıldığı bir utancı yaşıyoruz. Saatte on bir evin altı iş yerinin soyulduğu bir süreci• yaşıyoruz.
Ülkemizi yönetilmiyor bir bilinmeze sürükleniyor. Çare tüketen değil üreten bir ekonomiye geçmektir.
Çare yatırımın özendirildiği tarımın ayağa kalktığı modele geçmektir.
Tüm bunların olması ise tam demokrasiyi uygulamak hakkın hukukun tüm kurallarıyla işlemesini sağlamaktır.
Çare vardır çare CHP dir çareyi yetişmiş önce vatan önce geleceğimiz diyen kadrolardır”.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER