Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelÜnlü oyuncu Mert Fırat Hatay da

Ünlü oyuncu Mert Fırat Hatay da

Ünlü oyuncu Mert Fırat, memleketi Hatay ziyaretinde sosyal sorumluluk projelerine odaklı çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştirirken, ‘keyif’ molası eşliğinde künefe yemeyi de ihmal etmedi.

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ile beraber, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nın proje ortağı konumundaki The Danish Refugee Council (DRC) temsilcilerini ziyaret eden ve Hatay’daki ‘mülteci’ merkezli çalışmalar hakkında bilgi alan Sanatçı Mert Fırat’ın Antakya ziyaret noktalarından biri de Uzun Çarşı oldu.
Ezan, Çan, Hazan seslerinin birbirine karıştığı Antakya’da “közde künefe” denince akla gelen 2 geleneksel yerden biri olan Asi Künefe’de mola veren Oyuncu Mert Fırat ile ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’i misafir eden yılların künefe ustası Mustafa Sertbaş, şunları söyledi:
“Kendisi künefemizden yemekle kalmadı, aynı zamanda yapımı ile de merak ettiği soruları sordu, biz de kendisine, Hatay’ımıza özgü ‘közde künefe’ nasıl hazırlanır, onu detaylarıyla beraber anlattık. Kendisi de Künefe’yi çok sevdiğini, ama İstanbul’da böylesini bulamadığını söyledi. Kendisini ağırlamaktan ve bizleri tercih etmesinden dolayı memnun olduk”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER