Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayÜreten ellerde Özdemir yeniden başkan

Üreten ellerde Özdemir yeniden başkan

 S.S. Hatay Üreten Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi olağan genel kurulu üyelerin büyük bir çoğunluğunun katılımı ile gerçekleşirken Mevcut başkan Ziraat Yüksek Mühendisi Nidal Özdemir kullanılan oyların tamamını alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Kooperatif genel merkez toplantı salonunda gerçekleşen olağan genel kurul Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Raporlarının okunması, görüşülmesi ve ibralarının ardından gerçekleşen Dernek organları seçiminde tek liste ile seçime giden Ziraat Yüksek Mühendisi Nidal Özdemir ve Yönetim Kurulu tüm oyları alarak güven tazeledi.
S.S. Hatay Üreten Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Ziraat Yüksek Mühendisi Nidal Özdemir yaptığı açıklamasında, “S.S. Hatay Üreten Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme kooperatifi olarak 04.11.2023 tarihinde genel merkezimizde Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştirmiş olmanın verdiği mutluluğu yaşıyoruz. Genel Kurulumuza katılarak bizleri onurlandıran bakanlık temsilcimize, üyelerimize, personelimize teşekkürü borç biliriz. Ayrıca aramıza yeni katılan üyelere de hayırlı olsun diyor ve hep birlikte daha çok çalışarak çok iyi işler başaracağımıza da inanıyoruz. Başarının bir ekip çalışmasıyla elde edileceğinin bilinciyle yeni dönemde de üretmeye devam edecek ve tüm ortaklarımızın bu bilinçle sürece dahil olacağına da inanıyoruz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER