Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelVali Ata Şehit Yakınları ve Gaziler ile bir araya geldi…

Vali Ata Şehit Yakınları ve Gaziler ile bir araya geldi…


Türk Polis Teşkilatı’nın 173.Kuruluş yıl dönümü sebebi ile Kalipso Park’ta şehit yakınları ve gazilerin katıldığı yemek proğramın’a Hatay Valisi Erdal Ata da katıldı.

Proğram’a Hatay Milletvekili Serkan Topal, 2. Ordu Harekat Kurmay Başkanı Tuğgeneral Hançeri Sayat, 39.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay , Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Turan Oral, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof.Dr. Hasan Kaya, Vali Yardımcısı Meral Batı Demirbaş, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, İl Jandarma Komutanı Alb. Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Ali Can Bolat ile saygıdeğer gazilerimiz ve şehit yakınları katıldı.

Türk Polis Teşkilatı’nın 173. yılını kutlamanın gururu içinde olduklarını dile getiren İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk: ‘’Emniyet Teşkilatımız sevgi, saygı ve iş birliği içerisinde halkımızın beklentilerini karşılayan, hizmet anlayışı ve görevini yerine getirirken günümüzün sosyal, kültürel, bilim ve teknolojik gelişmelerini yakından takip ederek kendisini sürekli eğitmekte ve geliştirmektedir. Polis olarak vazifemiz vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayarak Anayasa’mızla güvence altına alınan, bireylerin temel hak ve özgürlüklerini yaşayacakları güven ortamını oluşturmaktır ’’ dedi.

Ülke olarak zor dönemler geçirdiğimiz bu günlerde Karabörk: ‘’Şu an birçok ilimizde vatan ve millet için, bayrak için canını seve seve vermekten kaçınmayan personelimiz huzur ve güvenliğimiz için mücadeleye devam etmektedir. Yüce milletimizin hakkı olan huzur ve asayişin sağlanmasında, kanun ve nizam hâkimiyetinin korunmasında canı pahasına hizmet etmiş ve bu görevi uğruna seve seve hayatını feda etmekten kaçınmamış aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.’’ şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER