Salı, Eylül 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayVali Masatlı Ayakkabı moda fuarında

Vali Masatlı Ayakkabı moda fuarında

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, İstanbul’da düzenlenen AYMOD Ayakkabı Moda Fuarı’na katılarak Hataylı firmalara destek verdi.

Vali Mustafa Masatlı ayakkabıcı esnafa destek olmak amacıyla İstanbul’da düzenlenen AYMOD Ayakkabı Moda Fuarı’nı ziyaret etti.

Vali Masatlı’ya, Hatay Ayakkabıcılar Odası Başkanı Doğan Aydın da eşlik etti. Ziyaret hakkında bilgi veren Masatlı, “Hatay’ımızın en önemli sektörlerinden biri olan ayakkabıcılarımızın yayındayız. 6 Şubat ve devamındaki depremlerden sonra iş yerlerinin aldığı hasarlar neticesinde üretim ve ihracatta herhangi bir aksaklığa mahal vermemek adına Reyhanlı ilçemizde natamam bina olan Küçük Sanayi Sitesi ivedilikle tamamlanarak ayakkabıcılık sektörümüze tahsis edilmişti. Hatay’ımız için önemli bir gelir kaynağı olan sektörün üretim alanın iyileştirilmesinden kira desteğine, yeni üretim tesisleri kurulmasından kalifiye eleman desteğine, kadar desteklenmesinden sonra 18 firmamız, bugün de Avrupa’nın en büyük Ayakkabı Moda Fuarı-AYMOD’a katıldı. Biz de yaralarını hızla sararak üretimlerini uluslararası boyuta taşıyan firmalarımızı sergi alanlarında ziyaret ederek istişarelerde bulunduk” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER