Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelValiAta Samandagında sorun dinledi

ValiAta Samandagında sorun dinledi

Vali Erdal ATA, önceki gün gittiği Samandağ ilçesinde, yöredeki kurum müdürleri, kanaat önderleri ve muhtarlarla toplantısında, kurumların, hizmetlerini memnuniyet odaklı bir sistem üzerine yapmaları gerektiğini bildirdi. Vali Erdal Ata, Perşembe günü öğleden sonra gittiği Samandağ ilçesinde İlçe Kaymakamı Cahit Çelik ve İlçe Belediye Başkanı Mithat Nehir tarafından karşılandı.

Vali ATA, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini de dinledi.

12 Ocak Perşembe günü Kültür Merkezi’nde saat 10.00’da düzenlenen toplantıya, Vali ATA’nın yanı sıra İlçe Kaymakamı Dr. Cahit ÇELİK, İlçe Belediye Başkanı Mithat NEHİR, Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Fuat ÇAY, Vali Yardımcısı H. Volkan KÖKSAL, kurum müdürleri, ilçenin mahalle muhtarları, kanaat önderleri ve diğer yetkililer katıldı.

Vali ATA, törende yaptığı konuşmada, vatandaşların istek, öneri ve şikâyetlerini iletmelerini sağlayacak yeni bir iletişim kanalı olan bu toplantıları çok önemsediklerini dile getirdi. İlçelerin ve mahallelerin sorunlarını en kısa sürede çözmek üzere burada toplandıklarını belirten Vali ATA, şöyle devam etti:

“İlçemizin meselelerini yerinde görmek, sizlerden gelen talep ve şikâyetleri ilk ağızdan dinlemek üzere bu toplantıları düzenliyoruz. Devletimizin imkânları ve mevzuat çerçevesinde taleplerinizi yerine getirmek üzere notlarımızı alacağız. Tüm kurum müdürlerimiz burada, sizlerden gelen soruları cevaplandırmak üzere hazırlar. Varsa şikâyet ve talepleriniz, incelenmek suretiyle, en kısa zamanda çözüme kavuşturmak için her türlü gayreti göstereceklerdir.”

Vali ATA, Samandağ’daki toplantıda, teknolojinin ulaştığı boyutlar göz önüne alındığında, günümüzde evrak işlemlerinin çok kısa sürelerde çözülebildiğini ifade ederek, tüm kurumların, vatandaş memnuniyeti odaklı bir anlayışla iş ve işlemleri yürütmesi gerektiğini vurguladı.

İlçe Kaymakamı Dr. Cahit ÇELİK’in ilçe ile ilgili yaptığı sunumun ardından muhtarlara, kanaat önderlerine ve vatandaşlara da söz veren Vali ATA, bilgilendirilmesi gereken konular varsa paylaşmalarını istedi. Hatay Valisi Erdal ATA’ya taleplerini aktaran vatandaşlar, yaşadıkları bazı sıkıntılar ve mahallelerin ihtiyaçları ile ilgili isteklerini aktardı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER