Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberVeki Şahin Deniz alayı karşısındaki kazada ölenlerin yakınları ile buluştu

Veki Şahin Deniz alayı karşısındaki kazada ölenlerin yakınları ile buluştu

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin 2 Nisan’da Deniz Alayı önünde meydana gelen kazada ölen ve yaralananların yakınları ile  kazanın olduğu yerde bir araya geldi.

DENİZ ALAYI ÖNÜNDEKİ KAZADA ÖLENLERİN YAKINLARI MİLLETVEKİLİ ŞAHİN İLE BİR ARAYA GELDİ2 Nisan'da Deniz Alayı önünde meydana gelen kazada ölen ve yaralananların yakınları bugün akşam saatlerinde kazanın olduğu yerde bir araya geldi.Ailelerin yanlarına gelerek acılarını birkez daha paylaşan CHP Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin, buraya gerekli önlemlerin alınması için her türlü özveri ve gayreti göstereceğini ifade etti.Kenfisi de avukat olması dolayısıyla duruşmalara dahi katılacağını önemle ifade eden Milletvekili Suzan Şahin, iktidarı ve muhalefeti ile birlikte buralarda kazaların artık son bulması ve başla canların yanmaması için hep birlikte hareket edilmesi gerektiğini savundu.

Mustafa Topal paylaştı: 12 Ağustos 2020 Çarşamba

Ailelerin  acılarını bir kez daha paylaşan CHP Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin, bu ölüm yolunda  gerekli önlemlerin alınması için her türlü özveri ve gayreti göstereceğini ifade etti.
Kendisinin   avukat olması dolayısıyla duruşmalara katılacağını  ifade eden Milletvekili Suzan Şahin, iktidarı ve muhalefeti ile birlikte buralarda kazaların artık son bulması ve başla canların yanmaması için hep birlikte hareket edilmesi gerektiğini savundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER