Çarşamba, Eylül 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberVekil Güzelmansur, Hatay'da Kendini Yakan Adem Yarıcı'nın Cenazesine Katıldı

Vekil Güzelmansur, Hatay’da Kendini Yakan Adem Yarıcı’nın Cenazesine Katıldı

Hatay Valiliği önünde kendini yakan Adem Yarıcı, Adana Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından Antakya’ya götürüldü. Vücudunda ikinci derece yanıklar bulunan Yarıcı, Antakya Mezarlığı’nda toprağa verildi.Adem Yarıcı’nın cenaze törenine katılan CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, soruları yanıtladı.

Vekil Güzelmansur, Hatay’da Kendini Yakan Adem Yarıcı’nın Cenazesine Katıldı

Hatay Valiliği önünde kendini yakan Adem Yarıcı, “Çocuklarım aç, iş istiyorum anlamıyor musunuz?” diye haykırdı. Adem Yarıcı, kaldırıldığı hastanede kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Yayılan İntiharlar, Ekonomik Krizin Gerçek Verileridir

Merhum Adem Yarıcı’nın cenaze törenine katılan CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, soruları yanıtladı.

Vekil Güzelmansur, Hatay’da Kendini Yakan Adem Yarıcı’nın Cenazesine Katıldı

Vekil Güzelmansur “İş bulamayan, pazarda filesini dolduramayan, mutfakta tenceresine koyacak bir şey bulamayan, çocuğunun karnını doyuramayan, faturasını ödeyemeyen, borç girdabına saplanıp kalan vatandaş çaresizlik içinde intihara yöneliyor. İstanbul’dan Antalya’ya, Kocaeli’den Hatay’a hatta Meclis’e kadar yayılan intiharlar, intihar girişimleri ülkemizin de vatandaşımızın da içinde bulunduğu ekonomik krizi gösteren gerçek verilerdir. Üzerinde oynanmış, çarpıtılmış TÜİK rakamları bize asla ne içinde bulduğumuz durumu gösterir ne de çözüm üretmemize yardım eder” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER