Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberVekil Yayman İle Vekil Tokdemir Arasında "Atatürk Yaşasaydı AK Partili Olurdu" Polemiği

Vekil Yayman İle Vekil Tokdemir Arasında “Atatürk Yaşasaydı AK Partili Olurdu” Polemiği

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın Atatürk yaşasaydı AK Partili olurdu” şeklinde ki sözlerine CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, “Atatürk yaşasaydı tüm milletin ortak değeri olurdu. Mustafa Kemal Atatürk’ü bir partiye indirgeyemezsiniz. Eğer Atatürk yaşasaydı bugün CHP’nin onursal genel Başkanı olurdu” dedi,.

Atatürk’ün ‘İki emanetim var, biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri ise Cumhuriyet Halk Partisidir’ dediğini anımsatan İsmet Tokdemir, bu cümlenin her şeyi açıkça özetlediğini söyledi.

Kendisinin CHP’li olup olmadığıyla ilgili Milletvekili Yaymanın değerlendirmesine de tepki gösteren CHP’li Vekil İsmet Tokdemir, “Benim hangi partili olup olmadığım meselesi bana ait bir şey. Bu konu ile ilgili kimsenin fikir belirtmesine gerek yok. Bir dönem merkez sağda siyaset yaptım bu doğru. Ancak bugün CHP’liyim ve iyi ki CHP var” dedi.

Hüseyin Yayman’ın ‘Hangisi olursa olsun CHP’li bir vekil ile canlı yayın yapmaya hazırım’ şeklinde ki söylemini de değerlendiren İsmet Tokdemir ‘Ben hazırım Sayın Yayman ne zaman isterse Canlı yayında kendisiyle Hatay’ı tartışırız” ifadesinde bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER