Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporVolkan Hoca Hepimizden Çok Hataylı!

Volkan Hoca Hepimizden Çok Hataylı!

Hatayspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Güzel, teknik direktör Volkan Demirel ‘in transferde en ince ayrıntıya kadar araştırma yaptığını ve hata yapmak istemediklerini söyledi.

Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Güzel, gazetemize yaptığı açıklamada, yeni sezonda daha güçlü bir kadro kurmak için çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.
Teknik direktör Volkan Demirel’in Hatayspor’un başarısı için büyük bir sorumluluk üstlendiğine dikkat çeken Mehmet Güzel, “Öncelikle Volkan Demirel gibi bir teknik adamla çalıştığımız için çok şanslıyız. Yaşadığımız asrın felaketinde Hatay’ın sesi olan Volkan hocamız, takımımızı bırakmadığı gibi yeni sezonda başarılı olabilmemiz için inanılmaz bir çaba gösteriyor. Transferde en ince ayrıntılara kadar düşünüyor. Hatayspor’un başarısı için mesai yapıyor. Son olarak Volkan hocanın çok istediği Konyaspor ve Samsunspor’un da peşinde olduğu, Katar ekibi Al Sailiya’yla kontratı biten 27 yaşındaki Mozambik asıllı İsveçli golcü ile anlaşma sağladık. İstanbul’da yaptığımız görüşmede Carlos Strandberg teklifimizi kabul etti ve prensipte anlaştık. 29 Haziran da resmi sözleşmeye imza atacak” diye konuştu.
Güzel, transferin gerçekleşmesinde teknik direktör Volkan Demirel’in önemli katkısı olduğunu belirterek, Carlos Strandberg’in Hatayspor’un hücum hattına güç katacağını, kaliteli bir oyuncuyu takıma kazandırdıklarını belirtti.
Teknik direktör Volkan Demirel ile transfer çalışmaları uyum içerisinde yürüttüklerini ifade eden Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Güzel, “Her şeyi Hatayspor’un başarısı için yapıyoruz” dedi.
Carlos Strandberg , bu sezon 26 karşılaşmada 15 gol, 3 asist katkısı sağlayarak dikkatleri üzerine çekti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER