Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelYAMAN: “KÜLTÜR MERKEZİ PROJESİNİN SONUNA KADAR TAKİPÇİSİYİM!”

YAMAN: “KÜLTÜR MERKEZİ PROJESİNİN SONUNA KADAR TAKİPÇİSİYİM!”

Defne Belediye Başkanı Op.Dr. İbrahim Yaman, geçtiğimiz günlerde Defne Belediyesi ev sahipliğindeHatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu (HAMOK) ve Hevesli İnsan Bilim Atölyeleri (HİBA) işbirliği ile gerçekleşen “Yerel Yönetim ve Gençlik”forumunda ,Defne’de yapılması planlanan Kültür Merkezi Projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gelecek dönem Defne Belediye Başkan Adayı olmasa da Defne’nin önemli bir eksiği olan Kültür Merkezi Projesinin sonuna kadar takipçisi olacağını ifade eden Başkan Yaman;“Aşağıokçular Mahallemizde temelini attığımız, bir kentin önemli oluşumlarından ve olmazsa olmazlarından olan Kültür Merkezi’ni Defne ilçemize kazandırmak adına başlattığımız girişimlerin peşini bırakmayacağım.” sözlerine yer verdi.

Defne İlçesinin sosyal ve kültürel alanlarda başarılı ve örnek bir noktada olduğunu; bu anlamda da önemli bir eksiğinin giderilecek olmasını oldukça önemsediğini dile getiren Başkan Yaman: “Bakanlıkla ilgili prosedürler sebebi ile bir süredir beklemede olan Kültür Merkezi projemiz ile ilgili tüm alt yapı hazır. Defne’nin Hatay’ın en güzel Kültür Merkezi ile buluşturulmasında proje süreciyle ilgili tüm bilgi birikimim ve ısrarım ile bu konunun sonuna kadar takipçisi olmaya devam edeceğim.”açıklamalarında bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER