Çarşamba, Ekim 9, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaYangın mağduru esnaflara ziyaret

Yangın mağduru esnaflara ziyaret

 

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, geçtiğimiz hafta sonu Antakya ilçesi Yeni Sanayi Sitesi’nde çıkan yangın sonrası zarar gören sanayi esnafını ziyaret ederek destek açıklamasında bulundu.

 

Büyükşehir İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alınan yangın sonrası maddi zarar oluşması üzerine Başkan Öntürk Antakya Yeni Sanayi Sitesi’ni ve dükkânı yanan esnafları ziyaret etti.

Sanayi Sitesi’ndeki iş yerlerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Öntürk, esnafların sorun ve taleplerini dinledi.

Yangının yarattığı mali zararın tespit edilmesi için talimatlar veren Öntürk, esnafa, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Ticaret Odası iş birliğiyle destek sağlanacağını aktardı.

Elinden gelen tüm desteği sağlayacağını aktaran Başkan Öntürk, “Sizi, ayağa kaldıracağız. Size söz veriyorum.” ifadelerine yer verdi.

ÖNTÜRK’TEN SANAYİ ESNAFINA MÜJDE

Öntürk, ayrıca itfaiye ekipleri için yeni araçların temin edilmesi konusunda da bilgiler vererek “Yakın zamanda Sayın Cumhurbaşkanımız, bize ciddi bir itfaiye ekipmanı hediye edecek. Sanayi Sitesi’nde yer tahsis edilmesi durumunda itfaiye ekibini de burada konuşlandırmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

MAĞDUR ESNAF: HATAY’A UMUT OLDUNUZ

Ziyaret sırasında bir esnaf, “İnsanlara umut olmuşsunuz. Önceden insanlar umutsuzdu. Herkes, ‘Öntürk Başkan gelir, sizlere destek olur.’ dedi. Siz insanların gözünde böyle bir izlenim bırakmışsınız.” sözlerinin ardından tüm esnaflar adına Başkan Öntürk’e teşekkürlerini iletti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER