Cumartesi, Mayıs 10, 2025
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberYapı Kredi ve Anadolubank Yetkilileri’nden İTSO Ziyareti

Yapı Kredi ve Anadolubank Yetkilileri’nden İTSO Ziyareti

Yapı Kredi Bankası İskenderun Ticari Şube Müdürü Erhan Oturakçıibogil ve İskenderun Anadolu Bank Şube müdürü Hakan Çalışkan, ayrı ayrı olarak İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu.

Yapı Kredi ve Anadolubank Yetkilileri’nden İTSO Ziyareti

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, piyasalardaki son durum ve kredi faizleri masaya yatırıldı. Yapı Kredi Bankası İskenderun Ticari  Şube müdürü Erhan Oturakçıibogil, İTSO ziyaretinde kredi faizlerindeki son durumlar hakkında bilgiler aktardı.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz,  ticaret yapan iş insanları ve esnafların son yıllarının çok sıkıntılı geçtiğine vurgu yaptı. Başkan Yılmaz, faizlerin düşmeye başlaması ile birlikte piyasaların da rahatlamasını umut ettiklerini dile getirdi.

Yapı Kredi Bankası yetkililerinin ziyaretinde İTSO Başkanı  Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran ve İTSO yönetim kurulu üyesi Müfit Tennioğlu katıldı.

Anadolubank Yetkililerinden İTSO Ziyareti

Yapı Kredi ve Anadolubank Yetkilileri’nden İTSO Ziyareti

İskenderun Anadolu Bank Şube müdürü Hakan Çalışkan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundu. İskenderun Anadolubank Şube  müdürü Hakan Çalışkan İTSO ziyaretinde bölgenin kredilerle ilgili bilgiler verdi

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Son günlerde banka faizlerinin düşmesinin ardından piyasalarda da 2020 yılı itibari ile canlanma beklediklerini vurguladı.

Anadolubank ziyaretine İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu ve Raşit Özyurt katıldı.

 

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER