Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberYavuz Selim Yanık: "Her türlü ayrımcılığa lanet olsun!"

Yavuz Selim Yanık: “Her türlü ayrımcılığa lanet olsun!”

Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu şube başkanı Yavuz Selim Yanık yaptığı açıklamada ”Her türlü ayrımcılığa lanet olsun diyor, herkesten, her alanda sade bir vatandaş olarak kendi adıma samimiyet bekliyorum.” dedi.

Türk-Eğitim Sen’den İskenderun’da Eğitim –Öğretim” Çalıştayı

YAVUZ SELİM YANIK Yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Kamuoyunun, Basakşehirli spor adamına söylenen ırkçı söyleme karşı gösterdiği tepkiyi kendi adıma, kendi çapımda tebrik ediyorum. Sosyal medyanin etkisiyle olsada, demokratik tavır, milli ve manevi tutum, evrensel değerler adına çok güzel, bana göre bu her türlü ayrimcılıgın önlenmesine karşı önemli bir hareketlenmedir. Çok güzel ve anlamlı buldum.

Ancak baska tür bir ırkçılığa, ayrımcılığa, maruz kalan birçok kamu çalışanı adına şu soruyu sormakta bizim hakkımız olsa gerek “Yıllardır Turkiyede belirli bir zümre tarafindan örgütlü bir sekilde yapılan, birçok kamu çalışanının; canına, aile hayatının bozulmasina, psikolojik sorunlar yaşamasına, sağlıklarında problemler olmasına neden olan sendikal ırkçılığa, ayrımcılığa bu tepkiyi neden gösteremedik?”

Kısacası birçok çalışma alanında yasanan sorunların kaynaklarından biri olan SENDİKAL IRKÇILIĞA tepki koyamayanlarin bugün Pariste yasanan alcakliga tepki koyması bana biraz kolaya kaçmak olarak geliyor. Hadi tepki koyamadınız, ayrımcılığa karşı ciddi bir mücadele yürüten bizlere destekde mi olamazdınız?

Her türlü ayrımcılığa lanet olsun diyor, herkesten, her alanda sade bir vatandaş olarak kendi adıma samimiyet bekliyorum.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER