Cumartesi, Ekim 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunYaz Okulu kursları ilgi görüyor

Yaz Okulu kursları ilgi görüyor

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, yaz okulu kurslarının büyük ilgi gördüğünü ve tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, yaz aylarında gençler için çeşitli etkinlikler düzenlemeyi sürdürdüklerini söyledi.

İskenderun Gençlik Merkezi bünyesinde , başlamış olan GSB (Gençlik ve Spor Bakanlığı) Yaz Okulu programları bulunduğunu belirten Merkez Müdürü Keskin, “Programlarımızı haftalık olarak değiştiriyoruz ve ilk haftamızı büyük bir memnuniyetle tamamlıyoruz. Gençlerimiz sabah saat 9’dan itibaren merkezde buluşup, 17.00’ye kadar çeşitli branşlarda ve etkinliklerde yer alıyorlar. Yarın, Gönüllülük Faaliyetleri ve Gezi programları ile haftayı tamamlayacaklar. Cumartesi günü ise ilk haftayı değerlendirme toplantısı ile sonlandıracağız. Önümüzdeki hafta pazartesi günü ise yaz okullarımızın ikinci dönemine başlayacağız” şeklinde konuştu.

Yaz okulu programlarına gösterilen ilginin yoğun olduğunu vurgulayan Keskin, bazı branşlarda yeni kayıtlar aldıklarını belirterek, “İskenderun’daki tüm gençleri bu dolu dolu ve güzel etkinliklere katılmaya davet ediyorum” dedi.

Ayrıca, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği Gençlik Kampları faaliyetlerini de yönettiklerini ifade eden Keskin, kampların Türkiye genelinde ve özellikle Hatay’da büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Gençlik kamplarında doluluk oranlarının %100’e yaklaştığını sözlerine ekleyen Keskin, tüm gençleri kamplara katılmaya beklediklerini belirterek İskenderun, Belen, Arsuz ve Hatay genelindeki gençleri bu güzel deneyimlere katılmaya davet etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER