Cuma, Eylül 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunYenilenen İGC Binası yeniden açıldı

Yenilenen İGC Binası yeniden açıldı

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, restore ve tadilat çalışmalarının tamamlanmasının ardından düzenlenen görkemli bir törenle kapılarını yeniden açtı. Törene, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Gaye Coşkun ve federasyona bağlı cemiyet başkanları, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, geçmiş dönem Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hatay Milletvekilleri Nermin Yıldırım Kara ve Mehmet Güzelmansur’un yanı sıra iş insanları ve gazeteciler katıldı.

 

Açılış kurdelesi, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve davetlilerle birlikte kesildi. Törenin devamında Akdeniz Federasyonu Başkanı Gaye Coşkun ve Diyap Atar, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yaptı. Her iki başkan da birlik ve beraberliğin gazetecilik mesleği için ne kadar önemli olduğunu vurguladılar.

Açılışın en anlamlı anlarından biri ise sanatçı Erdoğan Akın’a verilen plaket oldu. 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından İskenderun’da çeşitli mekanların duvarlarına yaptığı moral verici resimlerle tanınan Akın, bölge halkına umut ve motivasyon aşıladığı için İskenderun Gazeteciler Cemiyeti tarafından plaketle onurlandırıldı.

Tören, gazeteciler arasındaki dayanışmanın ve kente olan katkıların vurgulandığı anlamlı bir etkinlik olarak akıllarda kaldı. Gazeteciler ve davetliler açılışa özel fotoğraf vererek bu anlamlı günü ölümsüzleştirdiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER