Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelYEŞİLAY İSKENDERUN’A DANIŞMA MERKEZİ KURACAK…

YEŞİLAY İSKENDERUN’A DANIŞMA MERKEZİ KURACAK…

Yeşilay Hatay Şube Başkanı Hidayet Şişkin ile Başkan yardımcısı Yüksel Aydın, Yeşilay Danışma Merkezi kurulması planlanan İskenderun’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.
Sağlık-Sen İskenderun Şubesi ziyaretinde Başkan Fazlı Geçer’e Yeşilay rozeti takan Yeşilay Hatay Şube Başkanı Hidayet Şişkin, Başkan Yardımcısı Yüksel Aydın daha sonra İskenderun Devlet Hastanesi Yönetici Başhekimi Dr. Veysel Yıldırım’ı makamına konuk oldular.

Türkiye genelinde açılması planlanan Yeşilay Danışma Merkezinin İskenderun’da da açılabilmesi için gerekli altyapı çalışmaları için karşılıklı temaslar gerçekleştirdi.
Sağlık Sen Şube Başkanı Fazlı Geçer sendika olarak bağımlılıkla ilgili bu mücadelede kayıtsız şartsız destek olacaklarını ifade ederek Yeşilay gönüllüleri olduklarını iletti.


Hatay Şube Başkanı Hidayet Şişkin, sigara bıraktırma klinikleri ile Yeşilay’ın amaçlarına yönelik yaptıkları çalışmalarından dolayı İskenderun Devlet Hastanesi yönetici Başhekimi Dr. Veysel Yıldırım’a da teşekkür ederek Yeşilay rozeti taktı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER