Perşembe, Ekim 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunYükseliş 'ten Arsuz Kaymakamına Ziyaret

Yükseliş ‘ten Arsuz Kaymakamına Ziyaret

 

Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut ÖKTEM, Erasmus Projesi kapsamında Letonya ve İtalya’dan gelen öğretmen ve öğrenciler ile birlikte Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yanmaz eşliğinde Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan GÖKPINAR’ı ziyaret etti.

Kaymakam GÖKPINAR, yurt dışından gelen misafirleri ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek teşekkür etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yanmaz ise projelerin eğitim camiasına sağladığı katkılara vurgu yaptı.

Genel Müdür Aykut Davut ÖKTEM ziyarette yaptığı açıklamada, “Yükseliş Koleji olarak şehrimizi ve ülkemizi uluslararası eğitim platformlarında başarıyla temsil etmeye devam edeceğiz. Bu ziyaret, öğrencilerimiz için kültürel ve akademik anlamda büyük bir kazanım oldu,” ifadelerini kullandı.

ÖKTEM, misafirperverlikleri için Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan GÖKPINAR ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yanmaz’a teşekkür etti. Erasmus Projesi kapsamında gerçekleştirilen bu buluşma, eğitimde uluslararası iş birliğinin güçlenmesi adına önemli bir adım oldu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER