Pazartesi, Eylül 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunYükselişte öğretim yılı heyecanı

Yükselişte öğretim yılı heyecanı

Yükseliş Koleji’nde yeni eğitim-öğretim yılı tüm sınıf seviyelerinde büyük bir heyecanla başladı. Her yıl olduğu gibi uzman öğretmen kadro ve başarılı öğrencileriyle yeni Eğitim- Öğretim sezonuna artık hazır. Okula başlamanın sevinciyle sabahın erken saatlerinde okulu dolduran öğrenciler, balonlarla rengârenk süslenmiş okulda, idareciler ve öğretmenler tarafından sıcak bir karşılama ile karşılandılar.

Açılış törenine Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü kurucusu Nuri Üysen de katıldı. Törende konuşma yapan Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diledi.

Öktem, konuşmasında “İlkelerimizden taviz vermeden, disiplinli bir şekilde her zaman olduğu gibi başarıya ulaşacağız. Planlı ve programlı çalışma ile hedeflerimize ulaşacağız. Eğitimde ilk gün önemlidir; gömleğimizin iliklerini doğru iliklersek, tüm çalışmalarımız da yıl boyunca başarılı bir şekilde neticelenir. Şimdiden tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize üstün başarılar diliyorum,” dedi.

Törenin sonunda coşkuyla okunan İstiklal Marşı’nın ardından Yükseliş Koleji öğrencileri, 2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk dersini işlemek üzere sınıflarındaki yerlerini aldılar.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER